Hygieniapalvelut

Berner_logo.png

Toimitamme WC-paperit, käsipyyhkeet, saippuat ja muut saniteettitarvikkeet ja annostelijat asiakkaidemme toimitilakiinteistöihin, täytämme annostelijat ja huolehdimme varaston ylläpidosta asiakkaidemme puolesta. Valikoimastamme löytyy kaikki yleisimmät ja hieman harvinaisemmatkin tuotteet tunnetuilta valmistajilta, kuten Katrin, Tork, Lindström, Berner ja Unilever.

Asiakkaanamme saat hygieniapalvelut osana siivoussopimusta. Yhdellä laskulla maksat tilatut saniteettitarvikkeet edullisen hinnastomme mukaan, ilman erillisiä toimitusmaksuja.

Vaihtomatto- ja pesulapalvelut

Suunnittelemme vaihtomattopalvelut kunkin kiinteistön tarpeiden mukaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyn palvelun toteutamme yhteistyökumppanimme Lindström Oy:n kanssa.

Asiakkaanamme saat vaihtomatto- ja muut pesulapalvelut huomattavan edullisesti 'avaimet käteen' -periaatteella, osana siivoussopimusta, ja yhdellä laskulla. Me vastaamme palvelun laadusta ja toimivuudesta, sinä keskityt ydinliiketoimintaasi.

Toimistotarvikkeet ja virvokkeet

Toimitamme kynät, paperit, mustekasetit, virvokkeet ja jopa liikelahjat sopimusasikkaillemme edullisesti osana kokonaispalvelua, ilman erillisiä toimitus- tai käsittelykustannuksia. Halutut tuotteet on helppo tilata Dastian omasta "shopista", saat tilausvahvistuksen ja tuotteet toimiteittuna kohteisiin suoraan kumppanimme RCK Finlandin (ent. Paperipalvelu) varastolta koko Suomessa. Laskutus tapahtuu kuukausittain kootusti sopimuslaskutuksen yhteydessä ja voit keskittyä oman ydinliiketoimintasi kehittämiseen ja kasvattamiseen. 

Tietosuojapalvelut

Toimitamme asiakkaidemme toimitiloissa arkaluontoisen, tietosuojattavan
aineiston hävittämiseen suunnitellut palvelut. Lukolliset, RFID-tunnisteella varustetut keräysastiat soveltuvat erinomaisesti toimistossa kertyvän paperiaineiston hävittämiseen ja niiden tyhjennys toteutetaan joko jatkuvana tai tarvittaessa tilattavana palveluna yhteistyökumppanimme Ecore Ympäristöpalvelu Oyn kanssa. 

Asiakkaanamme saat kaikki tietosuojapalvelut edullisesti ja osana siivoussopimusta, yhdellä laskulla. Me vastaamme palvelun laadusta ja toimivuudesta, sinä keskityt ydinliiketoimintaasi.

Muita toimitila- ja yrityspalveluitamme

 

Laadimme asiakkaillemme räätälöidyn kokonaisuuden kattamaan myös paljon muita toimitila- ja yrityspalveluita. Kauttamme onnistuu esimerkiksi vihersisustusten suunnittelu ja ylläpitö, kiinteistönhuolto sekä siihen liittyvät tekniset korjaus- ja huoltotyöt. Kaikki työt toteutetaan ammattitaitoisten ja luotettavien yhteistyökumppanien avulla, Dastian tutun asiakasvastuullisen yhteyshenkilön ja koontilaskutuksen kautta.