Yrityssiivousta pienille ja suurille yrityksille

Dastia tarjoaa yrityssiivousta kaiken kokoisille yrityksille. Laaja asiakaskunta pitää sisällään vain kymmenien neliöiden toimistojamyyntipisteitä ja kahviloita ja toisaalta tuhansien neliöiden tavarataloja, laitosrakennuksia, toimistoja ja tuotantotiloja sekä kaikkea tältä väliltä! Siivouspalvelut mitoitetaan ja toteutetaan aina asiakkaan lähtökohdista ja yhteistyössä tilaajan ja toimittajan välillä. Dastia kiinnittää erityistä huomiota palvelujen optimointiin, toivotun puhtaustason saavuttamiseen ja ylläpitoon sekä yrityssiivouksen kustannustehokkuuteen siivottavan kohteen koosta riippumatta.

Mitä yrityssiivoukseen sisältyy?

Yrityssiivous rakentuu yleensä kiinteän palvelusopimuksen ja yhdessä asiakkaan kanssa laaditun palvelunkuvauksen pohjalle. Palvelusopimuksen alussa määritetään kiinteistön ylläpito-, perus- ja mahdolliset erikoissiivoustarpeet, joita tarvittaessa tarkennetaan sopimuskauden aikana. Kiinteällä sopimuksella varmistetaan palvelun jatkuva, positiivinen vaikutus asiakasyrityksen kiinteistössä.

Yrityssiivouspalvelu tyypillisesti sisältää pintamateriaalien asianmukaisen puhdistuksen ja hoidon, kalusteiden, astioiden ja muiden liikuteltavien esineiden järjestelyn ja huollon, jäteastioiden tyhjennyksen, saniteettitarvikkeiden ja muiden annostelijoiden täytön ja huollon. Yrityssiivous sisältää normaalisti myös palveluntuotantoon tarvittavat pesuaineet, jätesäkit sekä kiinteästi kohteessa säilytettävät siivousvälineet (mikäli siihen on mahdollisuus).

Perus- ja erikoissiivouspalvelut voivat sisältyä kiinteään palvelumaksuun tai ne voidaan laskuttaa erikseen kohdistettuna työn suoritusajankohtaan. Saniteetti- ja muut tarvikkeet toimitetaan kohteeseen veloituksetta sopimuksen mukaan, vain tilatut tarvikkeet laskutetaan käytön mukaan kiinteän veloituksen ohella.

Valitse yrityssiivouskumppaniksesi Dastia!

Dastian tuottama yrityssiivous on kumppanuutta parhaimmillaan. Palvelun sisältö laaditaan juuri asiakkaan tarpeiden mukaiseksi ja asiantuntevat palveluesimiehet vastaavat jatkuvan palvelun toteutumisesta. Dastia tuo yritysasiakkaan käyttöön laajan ammattitaidon kiinteistön pintamateriaalien ylläpidossa ja keskittyvät tilojen viihtyisyyden, hygieenisyyden ja toimivuuden jatkuvaan parantamiseen. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yrityssiivouksesta.