Desinfiointisiivous

Desinfiointisiivous ja sen toteutus

Desinfiointisiivouksessa siivottavan kohteen kaikki pinnat ensin puhdistetaan huolellisesti liasta ja pölystä ja sen jälkeen desinfioidaan kauttaaltaan siihen sopivalla aineella. Siivouksen tarkoitus on paitsi poistaa mahdollisia taudinaiheuttajia myös ennaltaehkäistä tautipesäkkeiden syntymistä likaisiin tai usein käsiteltyihin kohtiin.

Desinfiointisiivouksen etuna on se, että sen avulla tilojen käyttöä voidaan jatkaa esimerkiksi epidemian keskellä kun tiloissa epäillään tai on todettu altistumista. Desinfiointisiivous sopii hyvin tiloihin, joissa halutaan varmistua erityisen korkealaatuisesta puhtaustasosta ja joissa desinfioivista työtavoista ja siivousaineista voidaan katsoa olevan merkittävää hyötyä.

Asiantuntevat siivoojat varmistamassa puhtauden

Desinfiointisiivouksessa Dastian siivoojat tekevät työtään asianmukaisiin suojavarusteisiin puettuina. Näin voimme paitsi varmistaa työntekijöidemme turvallisuuden mahdollisen altistuksen varalta myös varmistaa mahdollisimman korkean puhtaustason kaikille pinnoille. Käytämme desinfiointisiivouksessa aineita, joista ei aiheudu haittaa siivoojille eikä tilan käyttäjille, mutta jotka ehkäisevät tehokkaasti tautien leviämistä pinnoilta.

Tilattuasi desinfiointisiivouksen toimitilaasi teemme kohteeseen aina kohdekohtaiset työohjeet, jossa otamme huomioon kiinteistön ominaispiirteet ja sen käyttötarkoituksen. Kartoitamme myös muiden mahdollisten lisäpalveluiden tai esimerkiksi hygieniatarvikkeiden tarpeet, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Desinfioinnilla puhtautta ja turvaa!

Mikäli toimitiloissasi on ollut sairastuneita, tai haluat esimerkiksi suojella riskiryhmiä erityisen huolellisesti, pintojen huolellisella siivouksella ja desinfioinnilla voidaan poistaa mahdollisia taudinaiheuttajia. Myös työntekijöiden on mahdollista työskennellä turvallisin mielin, kun heidän ei tarvitse pelätä tautiriskiä tai olleensa itse tartunnanjakajina.

Dastialla työskentelemme tiiminä, jonka keskeisin tehtävä on pitää asiakkaistamme huolta ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Voit tilata kauttamme joko kertaluonteisen tai säännöllisen desinfiointisiivouksen, tai pyytää tarjousta ylläpitosiivouksesi oheen tarpeen mukaan. Teemme parhaamme, jotta löydämme juuri teille sopivimman vaihtoehdon, jotta teillä on turvallinen ja hyvä olla toimipaikassanne!

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot