Ravintolasiivouksessa eli ravintola-, kahvila- ja yökerhokohteiden siivouspalveluiden suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitava kahden erilaisen sidosryhmän tarpeet: siivouspalvelun tilaajan, eli yritysasiakkaan myynnin ja asiakaspalvelun tukeminen sekä loppukuluttajan viihtyvyys ja turvallisuus. Erityistä huomiota ravintolasiivouksessa on kiinnitettävä ravintolan palveluprosessin vaatimuksiin ja turvallisuusmääräysten, kuten elintarviketurvallisuutta koskevan lainsäädännön ja suositusten noudattamiseen.
Ravintolasiivouksessa luomme kohdekohtaiset työohjeet ja suunnittelemme ylläpitosiivouksen ja perussiivouspalvelut kiinteistön ominaispiirteet ja asiakkaan toiminta huomioonottaen. Dastian ravintolasiivousasiakaskuntaan kuuluu eri kokoisia kahviloita, ruokaravintoloita, anniskeluravintoloita sekä yökerhoja.