Perussiivous säästää kiinteistöä ja kustannuksia

Perussiivous edesauttaa kiinteistöjen arvon ja suunnitellun käyttötarkoituksen säilyttämistä pidempään ilman suurempia rakennusteknisiä remontointitarpeita. Rakennuskannan pintamateriaalien suunniteltu käyttöikä ja soveltuvuus aiottuun toimintaan vaativat säännöllisen ylläpitosiivouksen lisäksi kausittaisia peruspesuja. Peruspesuilla tarkoitetaan harvemmin tehtäviä, tehokkaampia puhdistuksia joilla puututaan kiinnittyneen ja pinttyneen lian irrottamiseen sekä asianmukaisen hoitokäsittelyn uusimiseen.  

Perussiivouspalvelut osana kiinteistön ylläpitoa

Kiinteistön pintamateriaalien asianmukainen kunnossapito ja hoito vaativat säännöllistä perussiivousta osana normaalia ylläpitoa. Kiinteistön pintamateriaalit säilyvät esteettisesti, teknisesti ja hygieenisesti toivotulla tasolla kun perussiivoustyöt suunnitellaan ja toteutetaan systemaattisesti pitkällä tähtäimellä.

Optimaalisessa tilanteessa kiinteistön omistaja tai haltija suunnittelee yhdessä kiinteistön ylläpidosta vastaavan palveluliikkeen kanssa vuosittain tehtävät perussiivoustyöt, joilla varmistetaan sovitun palvelutason säilyttäminen koko sopimuskauden ajan. Kausittain tehtävät perussiivoukset, kuten lattioiden peruspesut, vahaukset, öljy- ja muut suojakäsittelyt ylläpitävät kiinteistön soveltuvuutta tarkoituksen mukaiseen toimintaa ja vähentävät ylläpitosiivoukseen käytettävien resurssien tarvetta. 

Perus- ja erikoissiivoustyöt ammattitaidolla

Dastia toimii tarvittaessa tilaajan apuna kunkin pintamateriaalin rakenteen ja käyttötarkoituksen mukaisen pesu- ja hoitomenetelmän valinnassa. Yritysasiakkaiden tyypillisimpiä perussiivoustöitä ovat eri lattiapintamateriaalien (puu, kivi, muovi, linoleum, tekstiili jne.) puhditus ja hoitokäsittely, seinien pesu, saniteettitilojen peruspesu, ikkunoiden pesu, putkistojen päällisten ja ylävalaisimien puhdistukset sekä tiettyjen teknisten tilojen ja laitteistojen puhdistukset.

Dastian tuottaa lisäksi laajan valikoiman yrityskiinteistöjen erikoissiivoustöitä, kuten graffitien poisto, liukuportaiden puhdistus, IV-konehuoneiden ja teknisten tilojen siivous sekä uima-altaiden ja parkkihallien pesut. Yli kahden kymmenen vuoden kokemus ja laaja ammattillinen osaaminen takaavat, että Dastia on luotettava kumppani kaikkiin kiinteistöjen perus- ja erikoissiivoustöihin. Mikäli kaipaat apua kiinteistösi perussiivoukseen tai puhdistustarpeen suunnitteluun, ota yhteyttä - me olemme apunasi!