perussiivous

Asiantuntevat perussiivouspalvelut yrityksille. Dastia tuottaa kiinteistöjen kaikkien pintojen puhdistus- ja hoitopalvelut ammattitaidolla.

Perussiivous säästää kiinteistöä ja kustannuksia

Perussiivous auttaa ylläpitämään kiinteistön arvoa ja pidentämään käyttötarkoitusta vähentämällä tarvetta rakennustekniseen remontointiin. Pintamateriaalien käyttöikä ja soveltuvuus toimintaan vaativat säännöllisen ylläpitosiivouksen lisäksi kausittaisia, perusteellisia peruspesuja. Peruspesuilla tarkoitetaan harvemmin tehtäviä, tehokkaampia puhdistuksia, joilla puututaan kiinnittyneeseen ja pinttyneeseen likaan sekä uusitaan asianmukainen hoitokäsittely.

Perussiivouspalvelut osana kiinteistön ylläpitoa

Kiinteistön pintamateriaalien asianmukainen kunnossapito ja hoito vaativat säännöllistä perussiivousta osana normaalia ylläpitoa. Kiinteistön pintamateriaalit säilyvät esteettisesti, teknisesti ja hygieenisesti toivotulla tasolla kun perussiivoustyöt suunnitellaan ja toteutetaan systemaattisesti pitkällä tähtäimellä.

Optimaalisessa tilanteessa kiinteistön omistaja tai haltija suunnittelee yhdessä kiinteistön ylläpidosta vastaavan palveluliikkeen kanssa vuosittain tehtävät perussiivoustyöt, joilla varmistetaan sovitun palvelutason säilyttäminen koko sopimuskauden ajan. Kausittain tehtävät perussiivoukset, kuten lattioiden peruspesut, vahaukset, öljy- ja muut suojakäsittelyt ylläpitävät kiinteistön soveltuvuutta tarkoituksen mukaiseen toimintaan ja vähentävät ylläpitosiivoukseen käytettävien resurssien tarvetta.

Dastia toimii tilaajan apuna kunkin pintamateriaalin rakenteen ja käyttötarkoituksen mukaisen pesu- ja hoitomenetelmän valinnassa. Yritysasiakkaiden tyypillisimpiä perussiivoustöitä ovat eri lattiapintamateriaalien (puu, kivi, muovi, linoleum, tekstiili jne.) puhdistus ja hoitokäsittely, seinien pesu, saniteettitilojen peruspesu, ikkunoiden pesu, putkistojen päällisten ja ylävalaisimien puhdistukset sekä tiettyjen teknisten tilojen ja laitteistojen puhdistukset.

Dastian palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laaja valikoima yrityskiinteistöjen erikoissiivoustöitä, kuten graffitien poisto, liukuportaiden puhdistus, IV-konehuoneiden ja teknisten tilojen siivous sekä uima-altaiden ja parkkihallien pesut. Yli 20 vuoden kokemus ja laaja ammattillinen osaaminen takaavat, että Dastia on luotettava kumppani kaikkiin kiinteistöjen perus- ja erikoissiivoustöihin. Mikäli kaipaat apua kiinteistösi perussiivoukseen tai puhdistustarpeen suunnitteluun, ota yhteyttä – me olemme apunasi!

Perussiivous ja erikoissiivoustyöt ammattitaidolla

Siivouspalvelu, toimitilapalvelu, kokonaispalvelu vai palvelu?
Kiinteistöpalvelualan trendit ohjaavat yritysten liiketoimintaa joko erikoistumaan tai moninaistamaan palvelun tarjontaa. Erikoistujat tarjoavat täsmällisiä ratkaisuja yksittäisiin ongelmiin, kun taas monialaiset räätälöivät toimivia kokonaisuuksia. Kokonaispalveluiden tarjoajat eksyvät helposti omaan näppäryyteensä, unohtavat kuunnella ja ottaa huomioon tilaajan tarpeet palveluprosessin kaikissa eri vaiheissa, jolloin palvelun laatu kärsii helposti pysyviä vaurioita. Palvelualoilla parhaat toimijat osaavatkin ennen kaikkea tuottaa erinomaista palvelua.
lue lisää

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot