Porrassiivous ammattitaidolla

Porrassiivous suojaa kiinteistön pintamateriaaleja sekä luo viihtyvyyttä. Asuinkiinteistöjen yleisten tilojen puhtaus ja siisteys ovatkin kiinteistön kaikkien ilo ja oikeus! Vuodenaikojen vaihtelun myötä porraskiinteistöjen puhtaanapito vaatii erilaisia toimenpiteitä ja resurssointia sekä ketterää, oma-aloitteista ja aktiivista otetta palvelun tuottajalta. Asuintalon portaan normaali puhtaustaso ei yleensä herätä huomiota, saati suuria tunteita, mutta ammattimaisesti hoidettun, raikkaan ja siistin tilan kautta on aina miellyttävää kulkea kotiin, kylään tai asioille.

Yleisten tilojen, kuten saunaosaston ja pesutuvan, puhtaanapito on jo hygieniankin näkökulmasta kriittisempää. Erityisesti saunaosaston märkätilat tulee puhdistaa säännöllisesti käyttökertojen välillä ja tuloksen kannalta ratkaisevaa on oikeiden menetelmien valinta. Taloyhtiön yleisten tilojen siivouspalvelua tilattaessa tai suunniteltaessa oikean käyttöasteen tunnistaminen on keskeisessä osassa palvelun ja tilaajan toiveiden kohtaamisessa.

Porrassiivous asukkaan ja osakkaan tarpeisiin

Siivouksen ammattilainen mukaan ylläpidon suunnitteluun!

Oikein suunniteltu porrassiivous on taloyhtiölle pieni kustannus sen vaikuttavuuteen nähden. Porrassiivous vastaa asukkaan lisäksi myös kiinteistön omistajan tai osakkaan tarpeisiin, sillä ammattimaisesti, oikeilla ja riittävillä resursseilla toteutettu siivouspalvelu suojaa pintamateriaaleja ja ylläpitää kiinteistön arvoa. Tärkeää on myös huomioida säännöllisten perussiivousten merkitys pintamateriaalien hoidossa. Oikeiden toimenpiteiden, taajuuksien, menetelmien ja kemikaalien valinnassa kannattaa kysyä neuvoa siivouspalvelun ammattilaisilta ja määrittää yhdessä kullekin kiinteistölle parhaiten sopiva ylläpito- ja hoitosuunnitelma, oli sitten tilaajana isännöitsijä, huoltoyhtiö tai taloyhtiön hallitus.

Dastia-Siivous Oy toteuttaa porrassiivoukset erilaisissa ja eri kokoisissa asuinkiinteistöissä vuosien kokemuksella. Koillis-Helsingissä 1990-luvulla käynnistynyt liiketoiminta rakentui alussa nimenomaan porraskiinteistöjen siivouspalveluiden tuottamiseen. Muiden siivouspalveluiden tarjonnan ja kohdekannan kasvaessa ympärillä on porraskohteiden ylläpito ja pintamateriaalien huolto- ja suojaustyöt yhä keskeisessä roolissa Dastian liiketoiminnassa. Monipuolisen palveluvalikoiman ja vuosien aikana kehittyneen ammattitaidon kautta Dastia tarjoavaa kattavaa, asiakaskeskeistä siivouspalvelua taloyhtiöille koko Suomessa.

Mikäli etsit taloyhtiöösi palvelevaa, kustannustehokasta ja luotettavaa siivouspalvelun tuottajaa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Porrassiivous 20 vuoden kokemuksella!

Dastia palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen biokaasun voimalla
Dastian toimialue kattaa koko Suomen ja etenkin aluepäällikölle ja muulle työnjohdolle kertyy huomattava määrä ajokilometrejä vuoden aikana. Siksi olemme Dastialla ottaneet käyttöön työnjohdon työautoina kaasukäyttöiset henkilöautot, joihin tankkaamme biokaasua. Valinnan taustalla vaikuttivat ennen kaikkea kaasuautojen vähäpäästöisyys ja ympäristöystävällisyys sekä kattava toimintasäde sähköautoihin verrattuna.
lue lisää

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot