Porrassiivous asukkaan ja osakkaan tarpeisiin

Porrassiivous suojaa kiinteistön pintamateriaaleja sekä luo viihtyvyyttä. Asuinkiinteistöjen yleisten tilojen puhtaus ja siisteys ovatkin kiinteistön kaikkien ilo ja oikeus! Vuodenaikojen vaihtelun myötä porraskiinteistöjen puhtaanapito vaatii erilaisia toimenpiteitä ja resurssointia sekä ketterää, oma-aloitteista ja aktiivista otetta palvelun tuottajalta. Asuintalon portaan normaali puhtaustaso ei yleensä herätä huomiota, saati suuria tunteita, mutta ammattimaisesti hoidettun, raikkaan ja siistin tilan kautta on aina miellyttävää kulkea kotiin, kylään tai asioille. Yleisten tilojen, kuten saunaosaston ja pesutuvan puhtaanapito onkin jo kriittisempää ja siivouspalvelua tilattaessa tai suunniteltaessa oikean käyttöasteen tunnistaminen on keskeisessä osassa palvelun ja tilaajan toiveiden kohtaamisessa.

Oikein suunniteltu porrassiivouspalvelu on taloyhtiölle pieni kustannus sen vaikuttavuuteen nähden. Porrassiivous vastaa asukkaan lisäksi myös kiinteistön omistajan tai osakkaan tarpeisiin, sillä ammattimaisesti, oikeilla ja riittävillä resursseilla toteutettu siivouspalvelu suojaa pintamateriaaleja ja ylläpitää kiinteistön arvoa. Tärkeää on myös huomioida säännöllisten perussiivousten merkitys pintamateriaalien hoidossa.

Porrassiivous 20 vuoden kokemuksella!

Dastia-Siivous Oy toteuttaa porrassiivoukset erilaisissa ja eri kokoisissa asuinkiinteistöissä vuosien kokemuksella. Koillis-Helsingissä 1990-luvulla käynnistynyt liiketoiminta rakentui alussa vahvasti nimenomaan porraskiinteistöjen siivouspalveluiden tuottamiseen ja muiden palveluiden kasvaessa ympärillä on se yhä edelleen keskeisessä roolissa Dastian liiketoiminnassa. Mikäli etsit taloyhtiöösi palvelevaa, kustannustehokasta ja pitkäaikaista porrassiivouksen tai siivouspalvelun tuottajaa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!