Siivouspalvelua ammattitaidolla

Dastia-Siivous Oy tuottaa kaikki yritysasiakkaidensa siivouspalvelut ammattitaidolla yli 40 kaupungissa ja reilun 20 vuoden kokemuksella! Dastian oman laatujärjestelmän mukaisen perehdytyksen saanut, ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut siivoushenkilöstö vastaa palvelun tasaisesta laadusta ja työnjohto varmistaa, että poikkeamatilanteisiin reagoidaan nopeasti ja tehokkaasti.

Dastia on erikoistunut yritysten myymäläsiivoukseen, ravintolasiivoukseen ja muiden asiakastoimitilojen siivouspalveluiden suunnitteluun ja tuottamiseen. Valtakunnallinnen toiminta mahdollistaa konserni- ja ketjuasiakkaiden siivouspalveluiden hankintojen keskittämisen yhdelle toimijalle ja takaa palvelun sisällön ja kustannuksien tasaisen laadun yritysten koko kiinteistökannalle kohteiden koosta ja sijainnista riippumatta. Asiakaslähtöisyys ja jatkuvan parantamisen mallin mukainen muotoilullinen ajattelu purkaa puhtauspalvelua rasittavia konventioita ja kumppanuus Dastian kanssa tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä omassa liiketoiminnassaan olennaiseen.

 

Asiantuntevaa siivouspalvelua

Vuosien tiivis yhteistyö Dastian ja maan johtavien pesuaine-, siivousväline- ja laitevalmistajien välillä sekä jatkuva koulutustoiminta alan oppilaitosten kanssa takaavat, että käytössänne on paras mahdollinen asiantuntemus ja osaaminen. Dastian laaja palveluntuotanto erityisesti myymälä- ja elintarvikekiinteistöissä mahdollistaa asiantuntevan ja kustannustehokkaan siivouspalvelun viranomaismääräykset huomioiden. Dastian edustajat toimivat asiakkaidensa riippumattomina konsultteina pintamateriaalien valintaa, käsittelyä ja ylläpitoa koskevissa kysymyksissä ja edesauttavat kiinteistön arvon ja rakenteiden säilymistä toimintakykyisinä pitkään.

Lue lisää paikallisista siivouspalveluistamme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Lahdessa.

Siivouspalvelu asiakkaan toiminnan ja tarpeiden mukaan

Dastian asiantunteva myynti pyrkii ymmärtämään asiakasyrityksen kiinteistön käyttöä ja rakennetta sekä yrityksen liiketoimintaa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja rakentaa siivouspalvelun aina asiakkaan omista lähtökohdista. Perinteisten taajuusmallien sijaan voidaan keskittyä puhtaustasomääritelmiin, jolloin toimittajan vastuulle jää tietyn laatutason saavuttaminen ja työn oikeanlainen resursointi.

Mikäli asiakasyrityksen liiketoiminnassa tapahtuu pysyviä tai kausittaisia muutoksia voidaan sopimuksen sisältöä ja palvelunkuvausta tarkistaa lyhyelläkin aikajänteellä. Sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin ja joustavuus palvelusopimusten aikana ovat keskeisiä elementtejä Dastian asiakastyytyväisyyden takana. Pyydä tarjous siivouspalveluista ja anna Dastian kantaa huoli yrityksesi toimitilojen ylläpidosta!