Siivouspalvelu Kuopio

Kaikki yritysten siivouspalvelut Kuopiossa

Toimistot, myymälät, kuntosalit, ravintolat, asiakaspalvelupisteet, lääkäriasemat jne. – Dastia hoitaa yritysten siivouspalvelut Kuopiossa toimialasta riippumatta!

Dastia on valtakunnallisesti toimiva, kotimainen puhtauspalveluyritys, jonka päätoimiala on yrityskiinteistöjen kiinteät sopimussiivouspalvelut sekä niitä täydentävät erikoisiivouspalvelut sopimusasiakkaille. Lisäksi Dastia toimittaa yritysasiakkailleen muita toimitilojen ylläpidon kannalta keskeisiä tukipalveluita, kuten vaihtomatot, pesulapalvelut, saniteetti- ja toimistotarvikkeet sekä keräysastiat.

Siivouspalvelu Kuopio

Kuopiossa Dastia on toiminut vuodesta 2017 alkaen, ja asiakaskohteiden määrä on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Dastia siivoaa päivittäin oman sitoutuneen ja osaavan henkilöstön voimin, alueellisen palvelunjohdon ja keskitetyn hallinnon tuella yrityskiinteistöjä Kuopion alueella Matkuksesta Päivärantaan ja keskustasta Kolmisoppiin, ja toimialuetta laajennetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Erityisesti kuluttajatuotteita ja palveluita tarjoavat yritykset viestivät toimitilojensa kautta sanattomasti oman liiketoimintansa laadusta ja tuoteturvallisuudesta. Oikeiden pintamateriaalien, kalusteiden ja pohjakuvien valinta käyttötarkoitus huomioiden ovat peruslähtökohtia toimivan, edustavan ja viihtyisän toimitilan suunnittelussa. Kun toimitilat otetaan käyttöön ja avataan sekä yrityksen henkilökunnalle että asiakkaille, valittujen pintamateriaalien ja tilakokonaisuuden ylläpito astuvat kuvaan.

Tilojen asianmukainen ylläpito vaatii ammattitaitoa, suunnittelua sekä aktiivisuutta ja ketteryyttä asiakas- ja käyttäjävirtojen sekä liiketoiminnan muuttuessa tai vuoden aikojen vaihtuessa. Dastia palvelee kuopiolaisia yritysasiakkaita siivouspalvelun suunnittelussa, rakentamisessa ja toteutuksessa.

Jo kartoitusvaiheessa on tärkeää muodostaa kuva toimitilojen asiakasyrityksen liiketoiminnasta ja toimitilojen käyttöasteista sekä luoda yhteinen vuosikello laadunhallinnalle ja palvelukokonaisuudelle. Kokonaisuus sisältää tyypillisesti ylläpitosiivouksen ohella erikoissiivouspalveluita, saniteettitarviketoimituksia sekä vaihtomattoja.

Laadukas siivouspalvelu vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen

Sitoutunut ja luotettava kumppani

Vaikka Dastia pyrkii tehokkaana ja innovatiivisena yrityksenä rakentamaan testattuja, toimivia ja monistettavia työskentely- ja toimintamalleja, kaikki työntekijät perehdytetään jokaiseen työtehtävään erikseen. Dastian siivouspalveluiden mitoitus perustuu puhtauspalvelualan tutkittuihin standardeihin, johtavien valmistajien ammattisiivousvälineiden käyttöön sekä erityisesti toimihenkilöstön laaja-alaiseen ammattitaitoon.

Erityistä etua alan kilpailijoihin nähden Dastia on kuitenkin saavuttanut asiakaskeskeisen toiminnan jatkuvalla jalostamisella, palvelumuotoilun periaatteita soveltaen. Mikäli haet sitoutunutta ja luotettavaa kumppania yrityksesi toimitilojen ylläpitoon, ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä yrityksesi tarpeita vastaava siivouspalvelu Kuopioon!

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot