Siivouspalvelu Oulu

Yrityksellesi sopiva siivouspalvelu Ouluun!

Dastialla on yli 20 vuoden kokemus puhtausalan palveluntarjonnasta lukuisille eri toimialoilla työskenteleville sekä isommille että pienemmille yrityksille. Siivouspalvelua Oulussa tuotetaan paikallisen työvoiman ja alueellisen työnjohdon voimin asiakasyritysten vaihteleviin tarpeisiin. Jokainen asiakkuus räätälöidään tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaan, ja palvelua kehitetään systemaattisesti myös pitkään jatkuneiden palvelusopimusten osalta. Dastia palvelee paikallisia käyttötavaramyymälöitä ja kauppoja, kuntosaleja sekä useiden muiden toimialojen yrityksiä mm. alueilla Raksilassa, Kaakkurissa, Limingantullissa ja Oulun keskustassa.

Yrityskiinteistöjen siivouspalvelussa, ns. ylläpitosiivouksessa tai sopimussiivouksessa, tyypillinen painopiste on kiinteistössä syntyvän irtolian poistaminen näkyviltä pinnoilta päivittäin ja kiinnittyneen lian irrottaminen viikoittain. Asiakasyhteistyön ja palvelun laadun takaamiseksi ja kehittämiseksi, Dastialla panostetaan pitkän tähtäimen suunnitelmiin. Toimintamalli tukee yritysten välisen kumppanuuden syventymistä ja on asiakasyrityksille kustannustehokkainta. Alla nykyisiä kumppaneitamme alueella Oulu.

Siivouspalvelua Oulussa, miten rakennamme kumppanuuden?

Palvelua organisoi palveluesimies, jonka työtehtäviin kuuluu palvelun laadun varmistaminen ja työntekijöiden perehdyttäminen. Lisäksi esimies pitää huolta, että yrityksillä on aina palvelu paikalla. Yrityksen tarpeet ja toiveet voivat muuttua palvelusuhteen alettua, jolloin oman palveluesimiehen kanssa lähdetään uudelleen räätälöimään siivouspalvelua toivottuun suuntaan. Siivouspalvelua Oulussa Dastialla on erittäinammattitaitoiset ja palveluhenkiset työntekijät yrityksen toimitiloja varten. Dastialla rakennamme toivottua yhteistyötä asiakasyrityksen ehdoin niihin suuntiin, joihin koetaan eniten tarvetta, sekä toivotaan apua. Dastia tavoite on saada pysyviä tyytyväisiä asiakasyrityksiä, joiden kanssa rakennetaan ensiluokkaista yhteistyötä sekä innovoida uusia hyviä suuntia.

Dastialla erittäin ammattitaitoiset ja palveluhenkiset työntekijät hoitavat siivouspalvelua Oulussa. Pyydä tarjous alla olevasta linkistä!

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot