Siivouspalvelu Kouvola

Kouvolassa siivouspalvelut järjestyvät sujuvasti

Kouvolassa siivouspalveluasiakkainamme on niin kuntosaleja, liiketiloja kuin erityistä tarkkuutta vaativia laboratoriotiloja. Olisiko seuraava asiakaskohteemme sinun toimitilasi?

Valtakunnallisena toimijana Dastialla on kokemusta monenlaisista kohteista: ravintoloista, liiketiloista, eläinsairaaloista, kuntosaleista jne. Työnjohtomme pitää huolta, että siivous tulee hoidettua sijainnista ja ajankohdasta riippumatta. Ahkerat siivoojamme varmistavat, että tiloista tulee siistit ja paikat pysyvät puhtaina viikosta toiseen.

Korkealaatuista siivouspalvelua

Dastian tavoitteena on tuottaa korkealaatuista siivouspalvelua, joka ottaa asiakkaan toiveet ja tavoitteet huomioon. Haluamme olla asiakkaidemme apuna luomassa asiakaskokemuksia, jotka jäävät mieleen ja joista asiakkaamme voivat olla ylpeitä. Kartoitamme asiakkaidemme tarpeet, rakennamme räätälöidyn siivouspalvelun ja seuraamme palvelutuotannon tavoitteissa onnistumista yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kaiken tämän toiminnan keskiössä on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme, joka tuntee alan uusimmat käytännöt ja tuottaa korkealaatuista palvelua niin Kouvolassa kuin ympäri Suomen.

Dastian toiminta kattaa asiakasyrityksiä ja heidän toimipisteitään aina Helsingistä Lappiin asti, ja Kouvolan siivouspalvelumme on tärkeä osa kokonaisuutta. Olit sitten vastuussa paikallisen pienyrityksen tiloista tai perustamassa monikansallisen yrityksen toimipistettä Kouvolaan, ota yhteyttä! Räätälöimme asiakkaidemme tarpeisiin sopivimman kokonaisuuden, johon sisältyy ylläpitosiivouksen lisäksi tarvittaessa myös lisäpalveluita kuten vaihtomatto- tai pesulapalveluita.

Osaava henkilöstö on toimivan siivouspalvelun kulmakivi, ja myös Kouvolassa rekrytoimme paikallista osaavaa työvoimaa huolehtimaan asiakasyritystemme siisteydestä. Perehdytämme siivoojamme huolellisesti ottamaan juuri sinun tilojesi erityispiirteet huomioon, oli kyse sitten erityistä huolenpitoa vaativasta lattiamateriaalista tai poikkeuksellisesta siivousajasta. Kun sinun ei tarvitse huolehtia tilojen siisteydestä, sinulle jää enemmän aikaa asiakkaittesi palvelemiseen!

Siivouspalvelut Kouvolassa osana valtakunnallista toimintaa

Toimivat prosessit takaavat laadun

 

Rakennamme asiakkaillemme toimivan siivouspalvelukokonaisuuden aina asiakkaan tarpeiden pohjalta. Tutustumme toimitilan erikoistekijöihin jo palvelun suunnitteluvaiheessa ja pidämme asiakas- ja työntekijäkokemuksen kirkkaana mielessämme siivouspalvelua rakentaessamme. Yhteistyön alkuvaiheessa seuraamme tavoitteiden toteutumista ja palvelun vaivattomuutta erityisen tiiviisti, jotta voimme reagoida mahdollisiin haasteisiin nopeasti. Yhteistyön jatkuessa kehitämme toimintaa ja olemme säännöllisesti asiakkaaseen yhteydessä, jotta palvelu todella vastaa asiakkaan tarpeita.

Kouvolan asiakaskuntamme on erityisen tyytyväinen nopeaan reagointiaikaamme ja siihen, että hommat sujuvat sovitusti! Keräämme palautetta asiakkailtamme säännöllisesti ja sovimme aina erikseen laadunseurannan ja yhteydenottojen aikataulusta. Paikallinen työnjohtomme on tavoitettavissa aina tarpeen vaatiessa.

Etsitkö erinomaista siivouspalvelua Kouvolassa? Ota meihin yhteyttä!

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot