Siivouspalvelu Rovaniemi

Siivouspalvelua Rovaniemellä yritysasiakkaille monipuolisesti eri toimitiloihin

Dastia tarjoaa korkealaatuista siivouspalvelua monipuolisesti kaiken kokoisiin toimitiloihin, niin Rovaniemen keskustassa kuin kauempana kaupungin sykkeestä. Asiakkaidemme toimitilat koostuvat niin liiketiloista, kuntosaleista kuin erityistä osaamista vaativista laboratoriotiloista. Joten olivatpa siivoustarpeesi millaiset tahansa, Dastian kautta saat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat siivouspalvelut sijainnista riippumatta.

Toimivaa ja tehokasta siivouspalvelua tunturista keskustaan

Asiakaskeskeisyys on Dastialla kaiken toiminnan ydin. Niin Rovaniemellä, kuin valtakunnallisestikin haluamme olla asiakkaidemme ensisijainen siivouspalvelukumppani. Dastian asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän toimitiloistaan huolehtii osaava ja asiakaspalveluhaluinen siivoushenkilöstö. Asiakkaaltamme säästyy aikaa ja energiaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaan, kun toimitilan siisteys on ammattitaitoisesti hoidettu ja tilat pysyvät näin puhtaina sekä turvallisina.

Rovaniemellä siivouspalvelumme kulmakivenä on tehokas alueellinen osaaminen, joka koostuu osaavista siivoojistamme ja paikallisesta alueellisesta työnjohdosta. Palveluohjaajamme opastaa uudet työntekijämme ottamaan asiakkaan toimitilojen erityispiirteet huomioon. Lisäksi henkilökuntamme kehittää osaamistaan jatkuvasti esimerkiksi koulutusten avulla.

Dastian toiminnan ytimessä on asiakaskeskeisyys, jonka kautta pyrimme ottamaan huomioon asiakkaidemme tarpeet ja tavoitteet kaikessa toiminnassamme. Jo tarjousvaiheessa käymme yhdessä läpi kaikki siivouspalveluun liittyvät osa-alueet, tarvittavat lisäpalvelut mukaan lukien. Dastia tarjoaakin yhteistyökumppaneidensa kautta asiakkailleen mm. vaihtomatto-, kasvienhuolto-, toimistotarvike-, ja kierrätyspalveluita, joten olivatpa tarpeesi millaiset tahansa, voimme rakentaa räätälöidyn kokonaisuuden yrityksesi tarpeita vastaamaan!

Tiivis yhteistyö takaa onnistuneen asiakaskokemuksen

Keräämme säännöllisesti palautetta asiakkailtamme, jotta voimme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi ja saada sen vastaamaan vielä paremmin asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi. Keräämme palautteita niin arjen toiminnassa kuin sähköisesti. Lisäksi työnjohtomme käy säännöllisiä keskusteluita asiakkaidemme kanssa selvittääkseen mahdolliset siivouspalvelun kehityskohdat ja ongelmatilanteet. Nopea reagointi ja reipas ennakointi toimivat niin tuotteiden tilauksessa kuin siivouspalvelun erityistilanteissa.

Toimitilan käyttäjän näkökulmasta tilojen siisteydellä on huomattava vaikutus viihtymiseen ja brändimielikuvaan. Pitämällä tilat puhtaina ja panostamalla siivouksen laatuun, toimitilan pintamateriaalit kestävät pidempään ja ne ovat helpommin puhdistettavia. Kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa saat Dastiasta pitkäkestoisen ja luotettavan kumppanin siivouspalveluittesi hoitoon kaikenlaisissa tilanteissa.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät kartoituskäynnille – tehdään juuri sinun tarpeisiisi vastaava tarjous siivouspalveluista!

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot