Siivouspalvelu Seinäjoki

Luotettavaa ja kattavaa siivouspalvelua Seinäjoella

Dastia tuottaa yritysten siivouspalveluita ylläpitosiivouksesta erikoissiivouksiin kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa. Dastian ydinliiketoimintaa on kansallisten ja kansainvälisten ketjuliikkeiden sekä konsernien palveleminen toimitilojen ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä koko maassa. Kuitenkaan paikallisia ja alueellisesti toimivia yrityksiä unohtamatta. Kaikkia asiakkaita palvellaan asiakaskeskeisen ja ketterän toimintamallin avulla, samalla inhimillisellä ja rehellisellä palveluasenteella.

Seinäjoen talousalueella vuodesta 2016 toiminut Dastia palvelee kaiken kokoisia yrityksiä, kaiken kokoisissa toimitiloissa lukuisilla eri toimialoilla. Yhteinen nimittäjä Dastian asiakkaille on halu palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin viihtyisissä, turvallisissa ja hyvin hoidetuissa toimitiloissa, ja ennen kaikkea luottamus jakaa vastuu asiakaskokemuksen varmistamisesta pitkäaikaisen kumppanin, Dastian kanssa.

Menestysresepti: yrittäjähenki ja konseptoidut toimintamallit

Dastialla arvostamme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja pyrimme olemaan helposti saavutettavissa. Paikallinen työnjohtomme on tiiviisti asiakkaidemme kanssa yhteydessä ja huolehtii siitä, että asiakkaiden tarpeet tulevat huomioiduksi vuoden kaikkina päivinä. Jo sopimusvaiheessa pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme toimintamallin, joka skaalautuu asiakkaan tarpeisiin toimitilan koosta ja sijainnista riippumatta.

Henkilöstömme tekee parhaansa, jotta asiakkaamme saavat yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua kaikilla toimialoilla. Oli toimitilasi sitten erityisosaamista vaativa laboratoriotila tai nopeasti eri toimipaikkoihin laajentuva liiketila, Dastiasta saat skaalautuvan ja ammattimaisen kumppanin. Toimitamme asiakkaillemme saniteettitarvikkeet, vaihtomatot ja muut lisäpalvelut osana suunniteltua kokonaisuutta.

Seinäjoella siivouspalveluistamme vastaa paikallisten siivoojien lisäksi osaava ja ammattimainen työnjohto. He varmistavat, että siivoojat ovat perehdytettyjä työtehtäviinsä ja asiakkaan näkökulma tulee huomioitua toiminnan joka osa-alueella. Rakennamme siivouspalvelukokonaisuudet aina yhteistyössä asiakkaan tarpeista ja lähtökohdista käsin. Lisäksi pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti palvelumuotoilun ja asiakaslähtöisen kehittämisen oppeja hyödyntäen. Asiakaspalautteen ja tilan käyttäjien kokemuksien perusteella rakennamme yhä parempaa siivouspalvelua kaikille asiakkaillemme valtakunnallisesti.

Asiakkaidemme liiketoiminnan edellytysten ymmärtäminen on luonnollisesti tärkeä osa yhteistyön rakentamista. Siksi haluammekin osaltamme varmistaa, että asiakkaidemme asiakkaat ja työntekijät saavat parasta mahdollista palvelua myös siivouspalveluiden osalta. Puhtaat, turvalliset ja viihtyisät toimitilat ovat paras mahdollinen käyntikortti kaikille tiloissa vieraileville. Dastian asiakkaat voivat olla luottavaisin mielin siitä, että siivouspalvelut ja yhteistyö kanssamme sujuu jouhevasti kaikissa tilanteissa.

Siivouspalvelu sujuu sovitusti Seinäjoella

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot