Siivouspalvelu Tampere

Luotettavaa siivousta Tampereella

Yritysten toimitilojen siivous kannattaa ulkoistaa ammattitaitoiselle ja luotettavalle kumppanille. Yritystilan siisteyden ja puhtauden merkitys työntekijöiden ja mahdollisten asiakkaiden yritysmielikuvaan, viihtyvyyteen, hygieniaan ja jopa tuoteturvallisuuteen on osoitettu lukuisten tutkimuksien kautta. Sekä hygienia että mielikuvat muodostuvat pienistä osatekijöistä, joiden hallinnassa puhtauden ylläpitoon erikoistunut palveluliike on avainasemassa. Oikein ostettu, suunniteltu, tuotettu ja valvottu siivouspalvelu myös takaa omalta osaltaan toimitilan kalusteiden ja pintamateriaalien sekä koko kiinteistön mahdollisimman pitkän elinkaaren.

Dastia tuottaa siivouspalvelua Tampereen talousalueella, aina Nokialta Lempäälään. Dastia tuottaa asiakaskeskeiset ja luotettavat siivouksen palvelut sekä kivijalassa toimiviin liikehuoneistoihin että suuremmissa kiinteistöissä sijaitseviin toimistoihin. Joka kohteeseen nimetään vakiosiivooja ja palveluntuotantoa ohjaa alueellinen työnjohto, joka varmistaa, että tilaajan tarpeet ja toiveet tulee huomioiduiksi ja että koko palveluprosessi sujuu sovitusti. Nimetty työnjohtaja toimii asiakkaan ensisijaisena yhteyshenkilönä ja tarvittaessa Dastian päivystävä puhelin palvelee 24/7. Vaihtuviin, akuutteihin tilanteisiin tartutaan nopeasti ja poikkeamat pyritään hallitsemaan organisoidusti ja dokumentoidusti.

Oikeanlainen siivouspalvelu tuottaa asiakkaalle lisäarvoa!

Miten osaat ostaa oikeanlaista siivouspalvelua oman yrityksenne tarpeisiin? Tampere on dynaaminen kaupunki ja yritysten välinen kilpailu käytännössä toimialasta riippumatonta. Palveluliikkeen tulee ensisijaisesti tuottaa lisäarvoa asiakkailleen, tukemalla asiakasyrityksen ydinliiketoimintaa. Siivousliikkeen tehtävänä on selvittää ja ymmärtää ensin asiakkaan liiketoiminnallisia tavoitteita, erityisesti toimitilojen käyttötarkoitukseen ja -asteeseen liittyen, ja toimia yhteistyön rakentamisen airueena kysymällä, keskustelemalla ja tekemällä havaintoja.

Kartoituksen pohjalta on palveluliikkeen tehtävä tarjota sisällöllisesti ja kustannuksellisesti paras mahdollinen ratkaisuehdotus valjastamalla omat ammatilliset ja toiminnalliset valmiudet asiakkaan tilaajan palvelun tarpeen ympärille. Siivousliikkeen tehokas ja yhdenmukainen järjestelmä palvelun perustana luo optimaaliset edellytykset yksilöllisen asiakaspalvelukokemuksen muotoilulle. Dastian tuottama siivouspalvelu noudattaa yhdenmukaisia toimintaperiaatteita ja -malleja, mutta kuntosalin, myymälän ja toimiston siivouspalvelu poikkeavat ratkaisevilta yksityiskohdilta toisistaan. Alla muutamia esimerkkejä nykyisistä asiakkaista Pirkanmaan seudulla.

Oli yrityksenne liiketoiminta millä hyvänsä alalla, toimitilanne 50 tai 50 000 neliömetriä, Pirkkalassa tai Pyynikillä, mikäli siivouspalvelu Tampereella askarruttaa, Dastia tarjoaa ammattitaitoisen, luotettavan ja asiakaskeskeisen palvelumallin juuri teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä ja tilaa siivous yrityksellesi!

Toimiva siivouspalvelu tarjoaa pitkäaikaisen kumppanuuden

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot