Siivouspalvelu Vaasa

Kaikenkattavat siivouspalvelut Vaasaan Dastialta

Tarvitsetko siivouspalvelua Vaasassa sijaitsevaan toimitilaan? Toimimme Vaasassa useiden valtakunnallisten ketjuliikkeiden siivouspalveluiden tuottajana, ja pystymme tuottamaan tehokasta sekä laadukasta palvelua yrityksesi koosta riippumatta. Dastian asiakaskuntaan Vaasassa kuuluu mm. ravintoloita, kuntosaleja, myymälöitä ja muita toimitiloja, jotka kaikki vaativat asiaan perehtynyttä osaamista ja asiakaspalvelullista asennetta.

Asiantunteva henkilöstö takaa laadukkaan siivouspalvelun

Dastialla siivouspalvelun tuottaa alansa rautaiset ammattilaiset niin Vaasassa kuin muuallakin Suomessa. Henkilöstömme perehdytetään tehtäviinsä huolellisesti. Monilla siivoojistamme ja työnjohdosta on esimerkiksi alan ammattitutkinto tai muita alan koulutuksia. Osaavat työntekijämme ottavat asiakkaan näkökulman huomioon ja pystyvät ratkaisemaan arkipäivän ongelmatilanteita sujuvasti yhteistyössä asiakkaan kanssa. Henkilöstöllämme on mahdollisuus kouluttautua työn ohessa, mikä edesauttaa varmistamaan, että toimintatapamme ovat alan hyvien käytäntöjen mukaisia.

Vaasassa siivouspalvelumme laatua seuraa ja siivoojien työtä tukee paikallinen työnjohto. Tämä varmistaa osaltaan varmistaa sen, että asiakkaan palautteisiin vastataan nopeasti. Lisäksi tukena on Länsi-Suomen aluepäällikkömme, joka pitää huolta asiakkaan eduista, niin arjen käytännön tasolla kuin Dastian päätöksenteossa. Olemme asiakkaisiimme yhteydessä säännöllisesti, jotta kaikki mahdolliset parannusehdotukset tulevat otetuksi huomioon ja yhteistyö olisi mahdollisimman sujuvaa.

Dastian toiminnan etuna on sen skaalautuvuus ja kattavuus kaikessa siivouspalveluihin liittyvässä toiminnassa. Pyrimme kiertämään siivouspalvelun kohteet paikallisesti yhdessä asiakkaan kanssa jo tarjousvaiheessa. Tämä tehdään siksi, jotta voimme rakentaa asiakkaan tarpeita vastaavan ehdotuksen yhteistyölle. Tarjoamme asiakkaillemme yhteistyökumppaneidemme kautta useita erilaisia lisäpalveluita kuten erikoissiivouksia, ikkunanpesuja, vaihtomattopalveluita, toimistotarvikkeita… Mitä vain nykyaikainen asiakasyritys saattaa toimitilapalveluiltaan tarvita.

Yhteistyön käynnistyessä seuraamme yhteisiä ensiaskelia ja palvelun sujuvuutta tiiviisti, jotta asiakkaamme voivat huoleti luottaa siivouspalvelun toimintaan, oli yrityksen johto sitten Vaasassa tai muualla Suomessa. Aloitusvaiheessa perehdytämme jokaisen asiantuntevan siivoojamme vielä juuri sinun toimitilasi yksityiskohdat huomioon ottaen, sillä haluamme varmistaa, että toiminta sujuu vaivattomasti heti alusta alkaen.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat saavansa osaavan, inhimillisen ja ymmärtävän kumppanin siivouspalveluihin Dastiasta. Tämän takia pyrimme olemaan asiakkaidemme tukena ja autamme heitä kaikissa siivouspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Säännöllinen yhteydenpito ja laadun seuranta sekä asiakaskeskeinen toimintamalli varmistavat tyytyväiset asiakkaamme myös Vaasassa.

Tarvitsetko siivouspalvelua Vaasaan? Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Siivouspalvelu on yhteistyötä tarjouksesta toimintaan

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot