Ravintolasiivouksessa eli ravintola, kahvila ja yökerhokohteiden siivouspalveluiden suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitava kahden erilaisen sidosryhmän tarpeet: siivouspalvelun tilaajan, eli yritysasiakkaan myynnin ja asiakaspalvelun tukeminen sekä loppukuluttajan viihtyvyys ja turvallisuus. Erityistä huomiota ravintolasiivouksessa on kiinnitettävä ravintolan palveluprosessin vaatimuksiin ja turvallisuusmääräysten, kuten elintarviketurvallisuutta koskevan lainsäädännön ja suositusten noudattamiseen.

Ravintolasiivouksessa luomme kohde kohtaiset työohjeet ja suunnittelemme ylläpitosiivouksen ja perussiivouspalvelut kiinteistön ominaispiirteet ja asiakkaan toiminta huomioonottaen. Dastian ravintolasiivousasiakaskuntaan kuuluu eri kokoisia kahviloita, ruokaravintoloita, anniskeluravintoloita sekä yökerhoja. 

Ravintolasiivousta suunnittelusta toteutukseen

Ravintolasiivous tehdään pääsääntöisesti ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella aamuisin tai päivällä. Resursoimme kohteen ja nimeämme sille vastaavan työnjohdon, vakituiset siivoojat sekä tuuraajat. Työnjohtomme on kolmiportainen (palvelupäällikkö, palveluesimies, palveluohjaaja) ja vastaa työntekijöidemme opastuksesta ja perehdytyksestä sekä tuotantoprosessien jatkuvasta valvonnasta. Tuotannon jatkuvuudesta ja systemaattisesta kehityksestä vastaavat työnjohto ja sisäinen laadunvalvonta prosessin käynnistyttyä.

Ravintolasiivous huomioi vaatimukset ja turvallisuusmääräykset

Ravintolakohteissa laatua valvotaan erityisen tarkasti elintarviketurvallisuuden näkökulmasta, noudattamalla mm. Eviran laatimia ohjeistuksia siivousvälineiden valintaan, niiden säilytykseen ja huoltoon liittyen. Tarvittaessa palveluesimiehemme konsultoivat myös ravintolan omaa henkilökuntaa oikeiden siivousvälineiden ja puhdistusaineiden valintoihin ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Mikäli tarvitset luotettavaa ja osaavaa ravintolasiivousta yrityksellesi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!