Siivouspalvelua yrityksille koko Espoon alueella

Dastia tuottaa siivouspalvelua Espoossa yritystoimitiloihin, tilojen tai yhtiön koosta ja toimialasta riippumatta. Yhdessä teidän kanssanne määritetään siivouskohteelle tavoitteet sekä palvelusisältö, jotka muodostavat pohjan palvelumallille sekä kiinteälle siivoussopimukselle. Siivouspalvelun taajuudet asetetaan vastaamaan yrityksenne liiketoiminnallisia tarpeita, hygienian, viihtyvyyden sekä kiinteistön arvon ylläpidon näkökulmasta.

Siivouspalvelu Espoo tarkoittaa Dastialla todellakin koko Espoon alueella toimiville yrityksille tuotettavaa sopimussiivouspalvelua. Dastia palvelee yrityksiä Espoossa seitsemänä päivänä viikossa, aamusta iltaan mm. Espoo Tapiolassa, Espoo Suomenojalla, Espoo Juvanmalmilla ja Espoo Leppävaarassa, ja jatkuvasti laajenevan kohdeverkoston kautta palveluntuotanto vahvistuu ja tehostuu entisestään. Dastian nykyisiä siivouspalveluasiakkaita Espoossa ovat mm. Fitness24Seven, Fonum, F-Musiikki ja Vastaamo.

Kaikki työ Dastialla on asiakaspalvelua!

Dastian toimintamalli perustuu asiakaskeskeisyyteen, inhimillisyyteen ja rehelliseen työhön. Dastialla asiakas asetetaan organisaation keskustaan, ei ulkopuolelle, ja organisaation resurssit valjastetaan mahdollisimman hyvin asiakasyrityksen liiketoiminnan tukemiseen. Siivouspalvelu Espoo rakennetaan asiakkaan lähtökohdista ja toiminnallisista tavoitteista alkaen, hyödyntäen palvelumuotoilullisia periaatteita, Dastian pitkälle konseptoitua toimintamallia, kattavaa toiminnanohjausta sekä ohjaavaa yrityskulttuuria. Dastialla siivouspalvelu tarkoittaa kokonaisvaltaista prosessia, palvelun suunnittelusta toteutukseen ja laadunhallinnan kautta jatkuvaan kehitykseen, ja asiakaspalveluketjuun osallistuvat kaikki yritysjohdosta miehistöön!

Kokonaispalvelulla syvempään yhteistyöhön

Dastian siivouspalvelu Espoossa ei rajoitu pelkkään ylläpitosiivoukseen, vaan yhdessä tilaajan kanssa hahmotetaan asiakasyrityksen tarpeita vastaava palvelukokonaisuus. Kokonaispalvelun tarkoituksena on ennakoida poikkeamia sekä luoda mahdollisimman pitkälle automatisoitu toimintamalli, ja se saattaa sisältää mm. erikoissiivouspalveluita, viherpalveluita, vaihtomattoja sekä hygienia- ja toimistotarviketoimituksia. Kokonaispalvelun avulla asiakas voi keskittyä entistä paremmin oman ydinliiketoimintansa vahvistamiseen ja samalla laajempi kosketuspinta yhden palveluliikkeen kanssa lujittaa molemmin puolista yhteistyötä.

Yrityksen toimitilojen ylläpitoon kannattavaa valita luotettava kumppani, joka luo toimintamallin ja tuottaa palvelun yrityksenne tarpeiden mukaisesti. Ottakaa yhteyttä tänään, mikäli etsitte uutta yhteistyökumppania tuottamaan Siivouspalvelua Espooseen!