Asiantunteva Siivouspalvelu - Helsinki

Siivouspalvelu Dastia tuottaa yrityksille siivouspalvelua alueella Helsinki. Dastia palvelee monenlaisia toimijoita ketjuyrityksistä yksitoimipaikkaisiin pörssiyhtiöihin, pienempiin Pk-yrityksiin, taloyhtiöihin ja laitoksiin. Nykyisiä siivouskohteita ovat mm. kuntosalit, toimistot, käyttötavaramyymälät, ruokakaupat, kahvilat, ravintolat sekä taloyhtiöiden yleiset tilat. Yrityksille räätälöidään tarpeita vastaavaa puhtauspalvelua, jota toimitetaan Helsingissä kolmella maantieteellisellä palvelualueella, yhteensä noin 100 työntekijän voimin. Yrityksenne toimitilat pidetään puhtaana huolellisen työntekijöiden perehdytyksen ja koulutuksen, aktiivisen esimiestyön ja kokonaisvaltaisen toiminnanohjauksen kautta.

Dastia toimittaa siivouspalvelua Helsingissä kymmenille pitkäaikaisille asiakkailleen, kuten Helsingin Taidehalli, Graniittiravintolat, Verkkokauppa.com ja Night People Group.

Systemaattinen toiminnanohjaus

Helsinki on fyysisesti Dastian toiminnallinen keskus, mutta todellin siivouspalvelu Helsingissäkin tapahtuu asiakaskohteissa. Palvelua ohjataan yrityksen oman, työkulttuurin ja strategian ehdoilla luodun Kirjuri-toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Kirjuriin tuodaan perustiedot siivouskohteesta sekä kohdekohtaisesti keskeiset, yhteisesti sovitut asiat. Järjestelmästä löytyy palveluntuotannon kannalta tarvittavat tiedot asiakasyrityksen toimitiloista, siivouspalvelu sopimuksesta, työn sisällöistä, suoritustaajuuksista ja -ajankohdista. Kirjurin kautta hallinnoidaan yrityksen koko palveluntuotantoa, määritetään suorittavat työntekijät ja tuuraajat, ohjataan laadunhallintaa ja logistiikkaa sekä dokumentoidaan ja käsitellään palautteet.

Laadukas ja kustannustehokas siivouspalvelu Helsingissä perustuu suunnitelmalliseen ja systemaattiseen toteutukseen. Siivoojien työajat ja alueet tulee määritellä tarkkaan, tarviketäydennykset perustettava aikataulutettuun ja keskitettyyn logistiikkaan ja työnjohdon tehtävät karkeasti 80% proaktiiviseen ja 20% reaktiiviseen toimintaan. Kun toimintaa dokumentoidaan ja mitataan riittävän laajasti ja mahdollisimman vähän kuormittavasti, saadaan palvelunoheistuotteena aikaan dataa, jota Dastialla käytetään palvelun ja liiketoiminnan jatkuvaan kehitykseen. Hyödyt niittää ennen kaikkea pitkäaikainen asiakas, joka saa yhä parempaa palvelua yhä kustannustehokkaammin.

Miksi valita Dastia siivouspalvelun tuottajaksi Helsinkiin?

Dastialla ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilöstö tuottaa luotettavaa siivouspalvelua Helsingissä ja kaikkien työntekijöiden ensisijainen työtehtävä on asiakaspalvelu. Yrityksenne palveluntarpeen ympärille valjastetaan toimiva yhteistyöverkosto, jolla pyritään varmistamaan palveluketjun katkeamattomuus. Jokaisen asiakaskohteen viestinnästä vastaa yksi nimetty yhteyshenkilö, jonka vastuulla on tämän verkoston toiminta, poikkeamien hallinta ja asiakaspalvelun koordinointi.

Lähtisimmekö rakentamaan yhdessä toimivaa siivouspalvelua Helsinkiin? Ota yhteyttä!