Siivouspalvelu Helsinki

Siivous Helsinki

Pääkaupunkiseutu kuuluu Dastian tuottaman yritysten siivouspalvelun ytimeen. Tilaa siivouspalvelu Helsinki meiltä jo tänään. Dastia palvelee monenlaisia toimijoita ketjuyrityksistä yksitoimipaikkaisiin pörssiyhtiöihin, pienempiin pk-yrityksiin, taloyhtiöihin ja laitoksiin. Nykyisiä siivouskohteita ovat mm. kuntosalit, toimistot, käyttötavaramyymälät, ruokakaupat, kahvilat, ravintolat sekä taloyhtiöiden yleiset tilat. Yrityksille räätälöidään tarpeita vastaavaa puhtauspalvelua, jota toimitetaan Helsingissä kolmella maantieteellisellä palvelualueella, yhteensä noin 100 työntekijän voimin. Yrityksenne toimitilat pidetään puhtaana huolellisen työntekijöiden perehdytyksen ja koulutuksen, aktiivisen esimiestyön ja kokonaisvaltaisen toiminnanohjauksen kautta.

Luotettava siivouspalvelu Helsinki ja muu PK-seutu! 

Systemaattinen toiminnanohjaus

Helsinki on fyysisesti Dastian toiminnallinen keskus, mutta todellinen siivouspalvelu tapahtuu tietysti asiakaskohteissa. Palvelua ohjataan yrityksen oman, työkulttuurin ja strategian ehdoilla luodun Kirjuri-toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Kirjuriin tuodaan perustiedot siivouskohteesta sekä kohdekohtaisesti keskeiset, yhteisesti sovitut asiat. Järjestelmästä löytyy palveluntuotannon kannalta tarvittavat tiedot asiakasyrityksen toimitiloista, siivouspalvelun sopimuksesta, työn sisällöistä, suoritustaajuuksista ja -ajankohdista. Kirjurin kautta hallinnoidaan yrityksen koko palveluntuotantoa, määritetään suorittavat työntekijät ja tuuraajat, ohjataan laadunhallintaa ja logistiikkaa sekä dokumentoidaan ja käsitellään palautteet.

Laadukas ja kustannustehokas siivous perustuu suunnitelmalliseen ja systemaattiseen toteutukseen. Siivoojien työajat ja alueet tulee määritellä tarkkaan, tarviketäydennykset perustettava aikataulutettuun ja keskitettyyn logistiikkaan ja työnjohdon tehtävät karkeasti 80% proaktiiviseen ja 20% reaktiiviseen toimintaan. Kun toimintaa dokumentoidaan ja mitataan riittävän laajasti ja mahdollisimman vähän kuormittavasti, saadaan palvelun oheistuotteena aikaan dataa, jota Dastialla käytetään palvelun ja liiketoiminnan jatkuvaan kehitykseen. Hyödyt niittää ennen kaikkea pitkäaikainen asiakas, joka saa yhä parempaa palvelua yhä kustannustehokkaammin.

Dastialla ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilöstö tuottaa luotettavaa siivousta ja kaikkien työntekijöiden ensisijainen työtehtävä on asiakaspalvelu. Yrityksenne palveluntarpeen ympärille valjastetaan toimiva yhteistyöverkosto, jolla pyritään varmistamaan palveluketjun katkeamattomuus. Jokaisen asiakaskohteen viestinnästä vastaa yksi nimetty yhteyshenkilö, jonka vastuulla on tämän verkoston toiminta, poikkeamien hallinta ja asiakaspalvelun koordinointi.

Lähtisimmekö rakentamaan yhdessä toimivaa siivouspalvelua Helsinkiin? Ota yhteyttä!

Miksi valita Dastia?

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot