Siivous vuosien kokemuksella

Dastia-Siivous Oy tuottaa ylläpito- ja perussiivouspalveluita yritysasiakkaidensa toimitilakiinteistöissä valtakunnallisesti. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia ja mahdollisimman monipuolisesti asiakkaidemme tarpeita vastaavia palvelusopimuksia tuottamalla siivous- ja hygieniapalveluita kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme toimitiloissa.

Dastian historia alkaa 1990-luvun alusta, jolloin siivousliike perustettiin Helsingissä nimellä Moppimaisterit Oy. Alkuvuosina yrityksen toiminta keskittyi asunto-osakeyhtiöiden ja toimistokiinteistöjen siivoukseen Koillis-Helsingissä ja Itä-Vantaalla, myymälä- ja ravintolasiivouksen astuessa kuvaan vähitellen vasta myöhemmässä vaiheessa. 2000-luvun taitteessa otettiin käyttöön nimi Dastia ja yritys alkoi profiloitua yhä enemmän asiakastilojen siivoukseen pääkaupunkiseudulla.

Dastian liikevaihto kasvoi tasaisesti keskimäärin 12-15% luokkaa vuosittain 2006-2016 välillä. Pienestä, paikallisesta yrityksestä onkin vähitellen kasvanut johtava valtakunnallinen puhtauspalveluita tuottava yritys, jonka palveluiden korkeasta laadusta ja kustannustehokkuudesta yhä useammat asiakkaat voivat nauttia ympäri Suomea.

Siivousta valtakunnallisesti

2010-luvulla Dastia on erikoistunut toiminnallisesti, laadullisesti ja kustannustehokkaasti konseptoituun myymälä- ja ravintolasiivoukseen. Kehityksen myötä Dastia palvelee yrityksiä samalla asiakaslähtöisellä otteella yli 40 kaupungissa ja toimialueeseen kuuluukin käytännössä koko Suomi, Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun!

Nykyistä asiakaskuntaa täydentävät muut toimitila- ja toimistosiivouskohteet minkä lisäksi Dastia vastaa sopimusasiakkaidensa kausittaisten perus- ja erikoissiivoustöiden toteutuksista sekä hygienia- ja tietoturvapalveluiden logistisesta tuotannosta.

Erityisen tärkeää Dastian toiminnassa onkin luotettavan ja osaavan henkilökunnan lisäksi dynaaminen ja toimiva yhteistyökumppanien verkosto. Dastia tekee läheistä yhteistyötä useiden maan johtavien puhtauspalvelusektorin huolto-, logistiikka- ja koulutusorganisaatioiden kanssa.

Siivous osaavien ammattilaisten käsissä

Asiakaslähtöinen palvelurakenne ja systemaattinen prosessien hallinta ovat jo vuosia olleet Dastian palvelukonseptin menestystekijöitä. Yrittäjävetoisena toimijana Dastialla on aina suhtauduttu kunnianhimoisesti asiakashallintaan, henkilöstön hyvinvointiin ja koulutukseen sekä jokaisen yksittäisen palvelusopimuksen ja siivouskohteen palveluntoutannon tinkimättömän laadun varmistamiseen.

Dastia pyrkii omalla toiminnallaan tukemaan aktiivisesti myös puhdistusaineiden, siivousvälineiden ja -koneiden valmistajien ja maahantuojien tuotekehitystä. Dastialle erityisen tärkeää on inhimillisten arvojen kunnioittaminen, kestävä kehitys ja ekologisuus ja yritys pyrkii omalla toiminnallaan edesauttamaan näiden arvojen kehitystä suomalaisessa yhteiskunnassa.