Siivouspalvelu Lappeenranta

Siivouspalvelut Lappeenrantaan laadukkaasti ja tehokkaasti

Dastia hoitaa siivouspalvelut Lappeenrantaan sujuvasti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti sijainnista riippumatta. Lappeenrannassa asiakasyrityksiämme sijaitsee ympäri kaupunkia niin Reijolassa, Myllymäellä kuin keskustassakin. Siivouspalvelu Lappeenrannassa onnistuu Dastian avulla yrityksesi sijainnista ja siivouksen ajankohdasta riippumatta.

Sujuvat palvelut ja tarkat työntekijät

Dastian pätevä ja kokenut työjohto varmistaa, että palvelu toteutuu sovitusti ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Työntekijämme ovat tehtäviinsä huolellisesti perehdytettyjä ja kehittävät ammattitaitoaan esimerkiksi koulutusten avulla. Suunnittelemme siivouspalvelun aina asiakkaan lähtökohdista ja hyvää yhteistyötä puolin ja toisin painottaen. Keräämme asiakkailtamme palautetta säännöllisesti, jotta voimme varmistaa palvelun laadun ja sujuvuuden.

Lappeenrannassa siivouspalvelumme kattaa niin liiketiloja, kuntosaleja kuin vaativan puhtaustason laboratoriokohteita. Toimintamme kattaa huolellisen ylläpitosiivouksen lisäksi erityistä osaamista vaativat perussiivoukset, ikkunanpesut ja vaihtomattopalvelut, jotka toteutamme huipputasoisten yhteistyökumppaniemme tuella. Dastian siivouspalveluasiakkaana voit olla varma, että toimipisteesi siisteys on ammattimaisesti ja tehokkaasti hoidettu.

Dastia tuottaa siivouspalvelua Lappeenrannassa jatkuvan kehittämisen periaatteeseen perustuen. Kehitämme ja tehostamme toimintaamme asiakkaalta ja tilan käyttäjiltä saamamme palautteen pohjalta ja siten varmistamme, että palvelun laatu vastaa korkeimpiinkin odotuksiin. Alueellinen työnjohtomme käy Lappeenrannassa tarkistamassa siivouspalvelun laatua säännöllisesti, jotta voimme korjata mahdolliset puutteet toiminnassa saman tien.

Siivouspalvelun tukena toimii Dastian koko organisaatio, joka varmistaa sen, että palautteet menevät perille asiakasrajapinnasta, laskut menevät oikein ja viestintä asiakkaan ja Dastian välissä pelaa sujuvasti. Tapaamme asiakkaitamme säännöllisesti, jotta voimme käydä yhdessä läpi onnistumiset ja kehityskohteet ja seurata niiden eteen tehtyjä askelia.

Siivouspalvelua Lappeenrantaan?

Onnistunut siivouspalvelu syntyy luottamuksesta

Dastialla asiakkaamme tarpeiden ja tilanteen ymmärtäminen toimii koko palveluntuotannon kivijalkana. Suunnittelemme siivouspalvelun niin paikallisille kuin valtakunnallisille asiakkaillemme aina heidän omista lähtökohdistaan käsin. Samalla varmistamme, että tilan käyttäjien hyvä asiakaskokemus ja asiakasyrityksen tavoitteet tilan käytölle ovat palvelun suunnittelun ja toteutuksen ytimessä.

Tiivis ja toimiva yhteistyö syntyy jaetusta ymmärryksestä ja yhteisistä tavoitteista, joita tarkistetaan säännöllisesti. Dastiasta saat aktiivisen ja monipuolisen siivouspalvelukumppanin, joka ymmärtää tilan käyttäjien ja asiakkaan liiketoiminnan tarpeita. Lisäpalveluidemme avulla voimme räätälöidä juuri sinun toimitilaasi sopivan palvelukokonaisuuden, joka kattaa yrityksesi tarpeet kausivaihtelusta ja vuodenajasta huolimatta.

Tarvitsetko siivouspalvelua Lappeenrantaan? Ota yhteyttä ja pyydä meidät kartoituskäynnille!

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot