Siivouspalvelu Lahti

yritysten siivouspalvelu Lahdessa!

Dastia on yritysten siivouspalveluun erikoistunut palveluliike, jonka ammattitaito ja näkemys perustuu yli 20-vuoden kokemukseen ja jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Kiinteät päivä- ja viikkosiivoukset yritysasiakkaiden toimitiloissa luovat palveluliiketoiminnan pohjan, jota täydennetään hygienia- ja viherpalveluilla sekä vuosittaisilla perus- ja erikoisiivoustöillä. Dastia muokkaa siivouspalvelut lahtelaisten yritysten tarpeista lähtien, ja rakentaa palvelusisällön samalla intensiteetillä asiakaan ja toimeksiannon luonteesta riippumatta: kioskista logistiikkaterminaaliin ja kahvilasta kuntosaliin. Alueena Lahti on Dastialle tuttu, sillä se tuottaa nykyisille asiakkailleen palveluita mm. alueilla: Lahti Keskusta, Laune, Holma ja Lahden Karistolta Vesijärven rantaan.

Siivouspalvelu perustuu kumppanuuteen

Tilaajan näkökulmasta parhaisiin tuloksiin päästään luotettavan kumppanuuden kautta, joka muodostaa vähitellen asiakkaan ja palveluliikkeen välillä käytävän avoimen vuoropuhelun kautta. Siivousliikkeen tehtävä on tukea asiakkaan liiketoiminnallisia tarpeita ja hakea aktiivisesti yhä laadukkaampia ja kustannustehokkaampia tapoja tuottaa siivouspalvelua. Toiminnalliset tarpeet kartoitetaan ennen palvelun aloitusta ja niitä täydennetään ja tarkennetaan yhteistyön aikana. Dastia vastaa siivoushenkilöstön koulutuksesta ja perehdytyksestä, palvelun omavalvonnasta sekä toimivan viestinnän mahdollistamisesta sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Kysymys, jota kannatta pohtia ostettaessa siivousta on: Millä tasolla viestintä nykyisen palveluliikkeen kanssa on? Siivouspalvelu on ihmisten tuottamaa työtä, jonka vastaanottajana on viime kädessä aina toinen ihminen. Mikäli viestintä toimii, toiminnalliset tai laadulliset haasteet on mahdollista saada korjattua.

Dastian matalankynnyksen organisaatiossa panostetaan viestintään kaikilla tasoilla. Yrityksen strategian mukaisesti asiakaspalvelu on kaikkien ensisijainen tehtävä, työnjohto ja hallinto tekee läheistä tiimityötä keskenään ja tuotannolliset poikkeamat käännetään oppimiskokemuksiksi. Palautteen anto pyritään tekemään mahdollisimman vaivattomaksi ja palautteenantajaa kiitetään työnohjauksesta. Tehokkaan toimintamallin ja asiakaskeskeisen mentaliteetin kautta Dastia pystyy tarjoamaan siivouksen kaikki palvelut Lahteen kilpailukykyisin kustannuksin.

Pyydä tarjous – rakennetaan yhdessä yrityksellesi toimiva siivouspalvelu Lahteen!

Yhteistyö ja kustannukset kuriin Dastian avulla!

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot