Meille asiakassuhteet eivät ole vain liiketoimintaa, vaan ne ovat todellisia kumppanuuksia, jotka arvostamme suuresti. Kumppanuutemme perustuvat vahvaan luottamukseen, avoimeen kommunikaatioon ja tiiviiseen yhteistyöhön, ja pyrimme aina luomaan pitkäaikaisia ja molemminpuolisesti hyödyllisiä suhteita kumppaneidemme kanssa.

Avoimuus ja yhteistyö

Dastia-Siivous Oy:n toiminta perustuu avoimeen ja tiiviiseen yhteistyöhön kumppaneidemme kanssa. Uskomme, että avoin kommunikaatio ja läpinäkyvyys ovat avainasemassa kehittäessämme ja ylläpitäessämme vahvoja kumppanuuksia. Siksi kannustamme aktiiviseen vuorovaikutukseen ja tiedonvaihtoon kaikissa yhteistyöhön liittyvissä asioissa.

Dastia-Siivous Oy ylläpitää jatkuvaa palautekäytäntöä kumppaneidensa kanssa. Olemme sitoutuneet kuuntelemaan ja ottamaan vastaan kaiken saamamme palautteen, oli se sitten positiivista tai kehitysehdotuksia. Jokaiseen palautteeseen reagoidaan välittömästi ja siihen vastataan asianmukaisesti, sillä haluamme varmistaa, että tarjoamamme palvelu vastaa aina kumppaneidemme odotuksia.

Palautekäytäntö

Asiakaslähtöinen palvelu

Dastia-Siivous Oy:n tavoitteena on aina tarjota parasta mahdollista ja mahdollisimman asiakaslähtöistä palvelua kumppaneillemme. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme vastaamaan paremmin kumppaneidemme tarpeisiin ja odotuksiin. Asiakkaan tarpeet ovat toimintamme keskiössä, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme heidän tyytyväisyytensä.

Mikäli sinä haluat olla kumppanimme, ota rohkeasti yhteyttä. Yhteistyössä voimme saavuttaa enemmän!

Leave your open Feedback to Dastia!

"*" indicates required fields

When did this happen*
I accept the delivery of the personal and other information I have written on the form to Dastia for processing according to the purpose of use of the form.*

Jätä avoin palautteesi Dastialle!

"*" indicates required fields

Milloin tämä tapahtui*
Hyväksyn lomakkeelle kirjoittamieni henkilö- ja muiden tietojen toimittamisen Dastialle lomakkeen käyttötarkoituksen mukaista käsittelyä varten.*

Tarjouspyyntö

Osoitetiedot
Yhteystiedot